lite tankar en tidig morgon

Jävelskap i kikarn var en fars som gick på på Vallarna för några årsedan - och att det pågår i verkliga livet -  finns det inget tvekan om. (skillnaden är att vallarnas jäkelskap får en att skratta )
Alla gillar en stark ledare som går i täten och talar om vad dom andra ska tycka men i bland ser jag att den som går först ställer mer till det än att gör något bra. Varför måste vissa människor gapa och framställa sig själva som en skänk från ovan. 
Ett talesätt som jag egentligen inte gillar är - Skit i andra och sköt dig själv - men ibland och i vissa lägen stämmer detta till hundra, -  städa framför din egna dör innan du dömer andra. 
Alla kan något men ingen kan allt - men för några verkar det som dom kan allt i alla frågor. 
Nu är det ju frivilligt att följa någon i deras intriger och jävelskap men en dag hoppas jag att  "folket" vaknar upp och inser att det kanske är bättre att prata än att gapa. 
Vad menar jag med detta ?! 
Är det någon / några som inte tycker som jag eller vad handlar det om? För mig handlar det om att  varför måste några synas vara beundrade för att må bra - och få "folk" med sig som klappar dom  på axeln när dom gapar högst, det är tragiskt egentligen. För mig är det sjukligt och för andra är det helt normalt. 
Vi kliar oss i huvudet och undrar varför finns det krig, för mig är det inte alls konstigt räcker man läser insändare , tidningar socialamedia så förstår man varför världen ser ut som den gör.  Ett leende ett positivt tänk och ett hjärta skulle göra oss alla mer välmående i denna värld.
 
 
Förresten ni glömmer väl inte att rösta i EU valet och där kan ni lägga er röst utan att någon ska tala om att DU valde fel. För mig är det enkelt - jag röstar på den bästa av de bästaste. 
Jag ska nog inte läsa för mycket på socialmedier en tidig morgon - det gör bara att jag funderar på något som jag inte vill fundera på.
 
Nu är det en ny onsdag och jag är vaken pigg och känner mig bra både  i rygg och huvud. Jag hade tur i dag också att få vakna till en ny dag -  alternativet hade ju vart sämre 😇  
 
Fler skulle behöva kvastar för att städa framför egen dörr. 
 
 
 
KrAm 
 
 
 
 
1 Monika:

skriven

Du har så rätt i dina ord!

Kommentera här: