ångest och oro kommer smygandes nu

Idag har jag varit ute första gången själv med hundarna efter operationen och det gick riktigt bra - det känns just nu väldigt bra i ryggen - bara tröttheten som måste bort men det tar sin tid - igår var det tre veckor sedan jag opererades så allt kan inte hända på en gång. Viktigast är att det går framåt med ryggen och det gör det. Lördags var jag ute och gick 2.5 km och det har jag inte gjort på säkert tre, fyra månader. Underbar känsla. Snart har jag trappat ut all medicin också.
Små steg framåt så är jag snart i mål.
November,  månaden som många både hatar och älskar - många anser att det är en månad som vi borde hoppa över med det mörka tråkiga vädret - och månaden tar aldrig slut utan bara fortsätter att pågå med sitt mörker.  Sedan har vi såna som JAG som gillar november månad, jag kan tända ljus börja förberedda inför advent (älskar advent) allt är lite lugnare innan hysterin julen -  som redan kört i gång i affärerna. Jag fyller år i november så jag ser det som en lugn mysig månad.
MEN denna hysteri med julen när ska den sluta - fler och fler mår dåligt av allt som ska göras köpas fixas träffa släkten på både gott och ont , julkllappar, pengar som inte finns osv.  Många känner likadant och ändå trappar vi upp det med julsånger i oktober och köp och köp.
Det är så många som mår dåligt denna tiden -  allt för många med ångest hur allt ska lösa sig . När julen är över är många också slut och vill bara tänka på ett nytt orört år framför sig. 
Sedan lär man sig att ta det lugnare barnen blir vuxna och man har en annan relation till julen och familjen. Jag brukar aldrig stressa upp mig längre  - julen kommer ändå och det viktigaste för mig är att ingen sitter ensam denna högtid. 
 
 
 
 
 KRAMEN
 
 
 
 
 
1 Leena :

skriven

Jäklar var duktig du är! Heja dig!

2 Marianne:

skriven

Du är fantastisk, kram <3 <3

3 Astrid:

skriven

Vad skönt att du har kunnat vara ute och gå!

4 Astrid:

skriven

Vad skönt att du har kunnat vara ute och gå!

Svar: Ja det känns underbart! Trevlig helg! Kram
veronika M bengtsson

5 Jennifer:

skriven

Vad skönt att höra att det går framåt :D

Svar: Små steg så är jag snart i mål! Kram och en trevlig helg!
veronika M bengtsson

Kommentera här: