Morfin ett gift men......

Jag har frusit varit trött grinig ont i kroppen värk och kännt mig allmänt kass några dagar - tänkt att nu är det min tur att landa i den här influensan som härjar. 
Efter ett samtal idag med min fysioterapeut som ringde idag berättade jag hur jag kände. Hennes första fråga var - har du hög feber? Nej men känner mig frusen och varm men ingen feber. Okej - jag är säker på att det är nertrappningen av morfinet som ställer till det. Det är en lång tid jag ätit morfin och nu håller jag på att ta väck det. Från 90 mg till 10 mg så känner kroppen av det - så kämpa på om en vecka är det över var hennes svar. 
Härligt när den skiten är ur kroppen men utan "skiten" hade jag inte klarat de sista året så det är lite dubbelt med morfin.
Nu är fönsterna putsade och det är fint i fönsterna - mysigt med advent.
 Jag har även slagit rekordet i steg jag gått sedan operationen - idag kom jag upp till 6035 steg - det tar sig. 
 Nu blir det sova för att vakna till en ny spännande dag. 1 Lissen :

skriven

Det är ett helvete att bli av med morfinet i kroppen. Jag opererade min fot för tre år sedan, det tog mig 4 månader att bli av med biverkningarna. Håll ut om du kan. Du verkar stark så heja dig.

2 Anonym:

skriven

Heter det inte abstinens 😥.
Stå på dig, både DU och MAGNUS är så duktiga. Är nog väl så tufft för Magnus att stå vid sidan om men samtidigt en glädje när du blir starkare och starkare 💖

Kommentera här: