nu ska här skrubbas

Idag är nog första dagen jag känner att detta kommer bli bra, dom har fixat ryggen en gång för alla  - det känns helt enkelt som att operationen är lyckad-  en ganska go känsla .
Jag har varit ute och gått varje dag denna veckan och det känns bra - inga långa rundor nu i början 1 km eller typ 800 meter. Jag känner av att många muskler varit vilande en ganska lång tid  - muskler jag inte ens visste fanns. Jag tycker det känns riktigt bra med lite träningsvärk. 
 
I går kväll var Tobbe med familj här och åt - dom hade varit ute på minneslunden och tänt ljus för nära och kära. Clara och Magnus lekte som vanligt och ibland får man säga till dom - Nu får ni sluta, hahahha underbart att se att dom har så roligt och Clara är galen i Magnus - och Magnus är galen i Clara. Hugo var trött så han somnade i soffan och sov hela kvällen , tufft med höstlov. 
 
Magnus , Stefan, Thomas , Hogge och Uffe är på fotboll nu och ska heja fram Falkenberg  FF så dom kan hålla sig kvar i allsvenskan. Tänk om Varbergs Bois kunde ta sig upp och komma med i allsvenskan och Falkenberg hålla sig kvar- två Halländska lag i allsvenskan, det hade vart något det. 
Vi får väl se vad som händer efter alla matcher är spelade i dag. Jag är väl inge så där fotbollsfantast  men jag får väl hänga på och följa dom på hemmamatcherna nästa säsong - om det blir allsvenskan eller superettan återstår att se. 
När Stefan kom innan hade han med sig en lite påse till mig från Pia med ansiktsmask, ansiktskräm och cerat - Pia tyckte jag behövde ta hand om mig , lite extra - goa Pia -  Så nu ska jag skrubba mig ren från all trötthet i ansiktet.
 
Ikväll blir det lugnt kolla tv Niklas kommer hit en sväng 
- och bara slappa äta något gott och bara njuta av lördagskväll.
 
PS: Nu har jag haft en liten paus från bloggandet och måste nu informera er om att Falkenbergs FF är kvar i allsvenskan. 
 
 
 KRAM
 
 
 
 

Kommentera här: