Vad hände

Nu har det gått lite väl länge sedan jag bloggade - jag har inte haft lust inte velat och inte orkat. Bloggtorka kan vi kalla det för.
 Det går framåt med rehabiliteringen och jag mår rätt bra - problemet är att jag tror jag klarar av allt men jag fick bevis i går kväll att det gör jag INTE. 
Vi var i Värnamo på årsmöte och lite barhäng med våra goa MC vänner. Vi åkte 15:30 härifrån och det tar ca 1 tim och 37 minuter enkelväg. Det gick bra och väl framme många goa kramar och helt underbart att träffa dom alla. Go mat som Kirsi fixat. Efter lite gött snack kände jag vid halv nio att ryggen ville hem. Vi åkte hem och jag tog till att frysa må illa - och väl hemma stupade jag i säng och sov till halv elva idag. Kroppen sa säkert ifrån att du är jätte duktig men du ska inte åka så långt - och det är bara 5 veckor sedan du opererade dig. Aha. Men det var roligt.
Idag har vi vart en runda hos Tobias, Nina och Clara. Jag och Clara har legat i soffan och kollat på Frost. Dom andra har skruvat skåp och lampor - det är lyxigt att vara farmor.
Här hemma har vi börjat ta fram lite till advent - jag älskar advent med allt pyssel - och det blir lite mer ljus i fönsterna - mysigt. 
Magnus har fixat med gardiner och fäste osv. Denna julen kommer nog gå i grönt och vit - med en och en annan röd blomma. 
I morgon flyttar Niklas till ny lägenhet med förstahandskontrakt - jätte kul. Han  får bära så kör jag lite grejor i morgon - han flyttar ca 500 meter. Dom tunga möblerna och resten får han hjälp med av Tobias och Magnus på kvällen. Det är tur att dom är vana att flytta och bära 🤣 det har vart ett antal flyttningar på de sista åren för oss alla. Men nu får det vara bra för ett tag - Magnus räknade ut att Niklas leder ligan med flyttningar. 
Nu är det dags att avsluta denna veckan för att påbörja en ny! 
Kramen


Gilla och kommentera gärna mitt inlägg - alltid lika roligt. 

Kommentera här: