Vilken fredag

Jag vet inte om det är ett negativt klagande eller  positivt klagande - men jag kan inte sova jag är inte trött längre. Innan har jag gått och lagt mig tidigt - helt färdig, ryggen har vart helt slut vid åtta på kvällarna. Nu kan jag inte sova varken dag eller natt. Lite irriterande men samtidigt är jag väldigt glad att det börjar vända.
Jag har varit utan morfin i tre dagar och nu börjar huvudet också fungera normalt eller normalare allafall.
Det känns som det värsta abstinensen är över efter en låååång tids morfin behandling. Jag är så jäkla glad att det vänder i den långa tunneln vi gått igenom - det sista året - nu är det framåt sakta men säkert som gäller.
I går var det blackfriday och jag lyckades köpa ett par kängor men inte var det någon blackfriday pris på dom kängorna inte. Men vilken hysteri för att kunna köpa och köpa - men ser man på priserna så är det många som kan blir lurade  Men för handeln är det julafton hela fredagen ( veckan numera) och så länge folk handlar så blir dom glada och nöjda. 
Hela spektaklet är lite dubbelmoral. 
Jag köpte mig ett helt vanliga gamla hederliga svarta "slamkrypare" som jag säkert har ägt ett x antal genom åren - dom blir aldrig omoderna. 
Nu får jag nog försöka sova "fem" kvart i timmen. 

Kramis 
1 Jennifer:

skriven

Vad skönt att du har kunnat vara utan morfinet i så pass många dagar! :)

Svar: Det är så skönt att bli klar i huvudet igen och kunna se världen utan dimma! Tack! Kram
veronika M bengtsson

Kommentera här: