Fredag kväll

Operationen har gått bra och båda läkarna var väldigt nöjda med ingreppet och det kändes som allt stämde. Det tog lite mer än 5 timmar att skruva ihop ryggen och få allt på plats - och jag tycker det känns rätt stabilt i ryggen. Jag är opererad mycket högre upp denna gången och dom har tagit hela ben från höftkammen för att hjälpt till att stadga upp ryggraden. Denna helgen  blir det mycket sova hämta krafter och energi. Jag är ganska slut i kroppen både mentalt och fysiskt. Vi har en lång resa framför oss både jag och Magnus - det kommer ta ett tag innan jag kan fixa själv, så jag är lyckligt lottad att ha en Magnus. Rehabiliteringen kommer vara i Göteborg på Spine Center och första träffen är redan den 4 november. Trevligt nu inför julen med några besök i Göteborg - och jag kan tänka mig att det kommer bli en eller två rundor till Ikea också. Lycka. 
Nu ligger jag i sängen skriver lite till er här på bloggen, Magnus kollar på tv och har givetvis två hundar i knät som bara älskar att få vara med. 
Nu är det framåt som gäller - och med små steg når vi ända fram - det kommer ta tid - upp till ett år men det viktigaste är att det blir bra - en gång för alla. 
Kramis 

1 Anonym:

skriven

Ni är så starka och duktiga, men jag förstår att ni inte skrattar 🤣🤣 hela tiden. All ära till er båda 💖💖

Svar: Å tusen tack! Kram
veronika M bengtsson

2 Katrina :

skriven

Härlig inställning, bara framåt i små steg som gäller, då kan inget gå fel. Det är tufft att stå bredvid som Magnus och inget kan göra. Ni är toppen!

Svar: Alltid tufft att stå bredvid! Nu kämpar vi framåt! Kram
veronika M bengtsson

3 Pia :

skriven

Kramis * 3

Svar: Kramis
veronika M bengtsson

4 Ing-Britt:

skriven

Om du visste hur glad jag blir över att du skriver. Har kikat in, kollat. Du lever, det känns hyffsat okej för dig Magnus . Önskar er allt gott o en stor varm kram till dig o hela din familj.

Svar: Å tack snälla du! Jag mår bra tycker jag - smärtan är hanterbar och nu är det bara att sova och ta det lugnt några dagar. Nästa vecka börjar jag med lite träning hemma. Kramis
veronika M bengtsson

5 Emma Engström:

skriven

Åhh Göteborg älskar jag verkligen, så himla mysigt där!! <3

Svar: Göteborg är en härlig stad så tur i oturen får jag åka dit flera gånger! Kram
veronika M bengtsson

6 Anonym:

skriven

Massor av krya på dig kramar 🤗🥰

Svar: Tackar - jag gör så gott jag kan 🎈
veronika M bengtsson

7 Pauline Hurtig:

skriven

skönt att allt gick bra, hoppas läkningen går fint!

Svar: Tack! Ja, nu håller vi tummarna! Kram
veronika M bengtsson

Kommentera här: