Jag har haft barnvakt och det gick bra

Nu har klockan slagit över till söndag och inatt är det dags att ställa tillbaka klockan en timma. Onödigt om ni frågar mig. Idag har Magnus varit iväg hela dagen - hjälpt Tobias med fortsättningen på ladugården att spika brädor. Tjusigt blev det. Han var hemma vid fyra för att fixa till sig för att bege sig på kusinträff vid sex tiden med  bästaste kusinerna! 
Jag har sovit en hel del vart uppe och gått och vilat mig igen. Det känns bra - lite öm över ryggen bara men att vara helt smärtfri hade nog vart konstigt. Niklas kom hit vid två tiden och var ute med hundarna sedan stannade han här - kollade fotboll och myste med hundarna och tjatade med mig. Tobias, Nina och Clara dök upp vid fem, dom körde ut Magnus till Skogstorp och hade fixat lite mat med sig på hemvägen från Burger Inn. Så alla mina 2 barn, svärdotter och barnbarn har varit och passat mig ikväll. Vilken tur att jag har båda sönerna i Falkenberg - för så har det inte alltid varit. Lycka.
För en månad sedan fick jag en ring av Magnus som är gjord av kirurgiskt stål . Jag tål inte guld för kopparen gör att jag blir svart och jag har svårt för silver ibland också. Men kirurgiska smycken funkar! Bud to rose heter märket och det är ett bra pris på de flesta smyckena dom har - och väldigt snygga! 
Nu ska jag titta på ett avsnitt på Blindspot. Lite nattamedicin och lite annat smått och gott innan det är dags att säga godnatt. 
Kramen 

1 Anna lie :

skriven

Det är så roligt att följa dig på din resa mot bättre hälsa. Du är stark som fixat tre operationer sedan januari i år. Det är inga småoperationer du går igenom. Kram

Svar: Oh tack så mycket för dessa ord! Det värmde! Kram
veronika M bengtsson

Kommentera här: