missa inte beautybar i Halmstad

Jag hittar inte det jag vill och inget fungerar - mycket irriterande och tålamod är inget som står högt på listan just nu. 
Ska ändra i bloggen och lägga in andra widgets men - det går inte. Jag vill lägga in ny design så jag har samma på mobil och dator - det går inte - vad är problemet,  jag blir tokig. 
Jag lämnar detta nu för att hämta lite luft och se om jag överhuvudtaget ger mig på det mer i dag.
I-Iandsproblem  - nej verkligen inte. Ett irritationsproblem- ja verkligen.
 
Lite ny färg till naglarna brukar pigga upp lite och jag älskar höstfärgerna. Så jag skickade  bud med Nina om hon ville köpa ett nytt lack miracelgel som jag sett var nytt på marknaden. Jag tänkte mig ett kraftigt lack men mycket färgpigment och att det skulle vara helt okej - innan jag beställer tid till den bästa av dom bästaste nämligen Elin på http://beautybar.se i Halmstad som annars fixar mina naglar.
Var ett tag sedan då det varit mycket med mediciner, prover, röntgen, operatioer osv - och då är de inte så populärt med fina naglar. 
Det var ett stort skämt  detta nya lack. Hon köpte ett ganska hyfsat mörkt lack - när man strök på det blev det  lite fesrosa och  genomskinligt. Så nu vet jag det  - så det är bara fram med de andra lacken jag har-  gör om gör rätt. 
 
Missa inte att gå in på deras http://beautybar hemsida - Din skönhetsoas mitt i Halmstad - jag lovar där finns något för alla. 
 
När det gäller regnkappan behåller jag den - den är så jäkla snygg. 
 
 
 
KRAM
 
kommentera och gilla mitt inlägg  - alltid lika roligt
 
 
 
 
 
 
1 Leena:

skriven

Tack för tipset att inte köpa det nagellacket.

Svar: Ja, det var inget för mig! Men kanske passar någon annan bättre! Kram
veronika M bengtsson

2 Marianne:

skriven

Jättesnygg regnkappa, var har du köpt den?

Svar: Den är köpt på gekås - dom har jätte snygga regnkappor - åk dit och kolla snart kanske dom är slut 😉. Kram
veronika M bengtsson

Kommentera här: