mitt tips på bra linnevatten med doft

Nu har jag pratat med finaste vännen och så tråkigt det är när hösten gör att det är så många som mår dåligt  av höstdepp - Men efter lite prat och skratt och lite allvar fick jag betyget att det är bättre att prata med mig än att äta piller - det är då jag känner att jag valt rätt val i livet - och yrke. Bara vi vågar prata så brukar det mesta gå att lösa. Jag älskar hösten - alla färger hög luft och lite "lagom" kallt ute. Alla årstider har sin charm men hösten är något speciellt för mig - säkert för jag är född  i höstens månad  november. 
Jag gillar skarpt linnevatten med lite doft. När man har städat och kan man spruta på gardiner, filtar kuddar och soffan - fräsch doft och hela huset känns rent. Finns en hel del av dessa dofter men jag har använt den sista tiden ett spray från Gröna Gredelina  allt i deras produkter är ekologiskt. Kolla in deras hemsida-  finns under mina länkar på denna sidan. Jag kan varmt rekommendera alla deras grejor. 
 
Magnus har varit hemma på lunchen och ätit och vart ute med hundarna - vad skulle jag göra utan Magnus?  det hade inte gått alls - som alltid går vi igenom allt tillsammans och stöttar varandra i vått och tort - han är min klippa. Det är så här livet ska vara man stöttar varandra i både tråkigheter och glädje -  för livet är lite uppochner för oss alla ibland. 
När man som jag inte kan röra mig så lätt just nu blir det många serier att titta på. Jag kan varmt rekommendera på viaplay , Quantico jätte bra och spänning hela tiden.  - Heder tyckte jag var sådär men klart sevärd. Nu tittar jag på Blindspot kanon ännu men jag tröttnar fort när det är serier, det blir samma och inget händer men Blindspot har jag inte tröttnat på ännu. Det är tur vi har lite kanaler att välja mellan annars hade jag blivit galen , virka och sticka har aldrig varit min grej - men nu hade det nog blivit många halsdukar till julklappar om jag hade velat och kunnat, för tiden har jag. 
 
KRAM
Gilla gärna och skriv en kommentar - alltid lika roligt.
1 En vän:

skriven

Tack för jag fick prata med dig idag , nu känns det möe roligare och jag ska tänka på dina goda råd. Du har verkligen hamnat rätt i livet min vän. Nu håller vi alla tummar och tår för att du kan bli helt frisk igen och åka hoj med finaste Magnus och orka med att stoja och ha sköj igen. KRAMAR

Svar: Det vet du - jag och du! kram
veronika M bengtsson

2 Marie Nilsson:

skriven

Jätte kul att jag hittat till din blogg. många bra inlägg med både humor och allvar blandat med varandra. Du skriver så himla bra. Kramen

Svar: Vad roligt att du följer mig på bloggen och gillar den - kram
veronika M bengtsson

3 Anne :

skriven

Trevlig blogg och tack för tipset med linnevatten.

Svar: Tack! Testa det jag gillar det skarpt. kram
veronika M bengtsson

4 Rita:

skriven

Jag är också höstmänniska fast jag är född på våren. Hoppas snart du blir bra o orkar gå ut med dina charmtroll...

Svar: Ajdå där sprack min teori om att gilla hösten - och vara född en höstmånaden :) Kramis
veronika M bengtsson

Kommentera här: