väntan över -snart

i dag är det 6 grader och solen lyser - och luften är underbar. Jag gillar verkligen hösten och dessa underbara färger. Jag gillar när det lugnar ner sig efter sommaren -  man tänder ljus och allt känns mycket lugnare både i knoppen och kroppen.
Jag fick inget samtal från läkaren i igår men däremot från sköterskan som informerade mig att läkaren ringer på måndag kl 08:00 - då får jag alla svar på "hur gör vi nu". Förstog att en operation inte är långt borta. Jag ska bara klara besiktningen för infektioner osv.
Igår tittade jag på dokumentären Ted Bundy USA värsta seriemördare jag har sett filmen innan. Vilken sjuk människa och snacka om kontrollbehov en fullblodad psykopat. Intressant men jag blir både chockad, ledsen och förbannad.
Att människan är ett farligt djur det vet vi - men att det finns så många som lever som psykopater är väldigt oroväkande. 
Vi vet aldrig vem vi möter men det brukar ge sig ganska fort, när kontrollbehovet sätter in och personen  börjar misstänka dig för allt , då är det dags att dra. Dom är fullt medvetna om vad dom gör och hur dom ska  manipulerar sin omgivning att tro att dom är den perfekta och det är fel på alla andra  - och en psykopat misstänker alla för något. 
 
Människan är intressant att studera.
 
Färska ägg på plats i sin skål i köket.
 
 
 Nu blir det snart en runda med hundarna så dom får springa av sig. 
 
 
 Skriv gärna en kommentar - alltid lika roligt. 
 
 KRAM
 
 
1 Phia :

skriven

Tyvärr, så har du helt rätt när det gäller människan. Ha en fin helg. Kram

Kommentera här: