en fredag i soffans tecken

Fredag och i dag  jag har jag inte gjort ett skvatt - jag har  legat platt och helt utslagen i soffan,  har varit ute med hundarna ett par rundor sedan in - och intagit soffläge - och där har jag blivit liggandes. Tror att det beror på att morfin och champagne inte funkar så bra ihop- men ytters tveksam. 
Igår firade vi Magnus föräldrar som hade diamantbröllopsdag -  60 år som gifta det är en lång tid  - och jag och Magnus var ganska överens att vi lär inte fira 60 år som gifta - alla fall inte med livet i behåll. Men vi lever ju längre och vem vet , jag kanske blir 109 år. Nästa gång firar vi 4 år som gifta det är inte illa det. Vi tog lite omvägar innan vi träffades -men till slut lyckades vi hitta varandra. 
Men tillbaka till gårdagen, vi var på Bratt och åt en fantastisk god middag - jag åt toastskagen och oxfilé till varmrätt och det var inget att klaga på - Cissi jobbade och då är servicen på topp. Fortfarande håller Bratt bra klass med maten - alltid varit bra mat och god stämning på det stället. Kan verkligen rekommendera det för er som kanske kommer på besök till vår stad Falkenberg. De flesta Falkenbergarna håller nog med mig om maten och servicen. 
 
 
 
1 Therese :

skriven

Nu jäklar börjar det likna något, snyggt. Då får jag ta mig en tur till Falkenberg och bjuda dig på lunch på Bratt. Nu är bokmässan över och jag behöver återhämtning, du ska opereras sedan tar vi en träff och bara pratar. Då får du lova att inte äta morfin för vi måste "ju" dricka champagn. Lycka till och vi håller kontakten. Lite fler blogginlägg vill jag läsa. Nav Kram

Kommentera här: