Jag stänger bloggen -

Ska jag stänga ner min blogg eller fortsätta blogga - det är frågan?
Jag har funderat ett tag och tänkt på varför bloggar jag egentligen - vem bloggar jag för - vem vill läsa hur min dag och mina tankar är? Ingen. 
Många har rätt som säger varför skriver man ut sitt liv på en blogg varför vill man dela sina tankar med andra - och framförallt vem bryr sig, har jag som bloggare ett behov av att synas - höras få beröm eller vad handlar det om? 
Efter ett uppehåll nu på 14 dagar tänkte jag - jag stänger ner bloggen efter 15 år bloggande. 
Men då fanns det några mail i min inbox där folk har skrivit och undrat om något hänt - varför jag inte bloggat på länge, då insåg jag att det kanske inte är så tokigt att blogga och då jag älskar att skriva och det finns några som gillar att läsa det - så fortsätter jag ett tag till. Jag har fått tips från Therese som jobbar som redaktör på ett bokförlag - och som följer mig. Hon säger kör på, gör en Facebook sida där du bara har din blogg och inget annat - skriv mera och oftare håll dig till det du redan skriver - du har ju 300 /400 följare på ett inlägg! 
Så om ni vill fortsätta att följa min blogg så syns vi här framöver. Imorgon ska jag skriva om våra 11 dagar i Spanien där vi hämtat energi - badat - solat - skrattat och mycket annat. 
Kram1 Linda Karlsson:

skriven

Det gör du inte, glöm det fortsätt att Skriva

2 Anonym:

skriven

Dumheter då har jag ingen att läsa och få inspiration av. Kram

3 Ing-Britt:

skriven

Tänk först hur du själv känner att du vill o har lust att göra.
Frågar du mig så har jag en hög med skäl till att du skall fortsätta .:-)
Kram

Kommentera här: