livet är kort - och döden för alltid

Hur ofta säger vi att vi ska börja träna - äta annorlunda vi ska - förändra världen och blir bättre på att rädda miljön - ja, jag kan göra listan lång hur våra tanka snurrar i huvudet på allt vi vill göra och förändra -  men oftast stannar det bara vid en tanke sedan blir det inte mer. Vi känner oss taggade när vi tänker - och planerar hur allt ska bli men när det närmar sig så faller vi på att - jag gör det sedan. 
Känner du igen dig ?Jag känner ofta att nu jäklar men så blir det inte mer , den där extra biten fattas för att ta sig över hindret. Jag tror mycket beror på hur man mår - vill man av egen vilja eller gör man det för någon annan, är det medias påverkan - blir vi påverkade av andra genom socialamedier ?
Är det slumpen att vissa lyckas med det mesta eller är det tillfälligheter? Jag tro att framgångar inte alltid beror på tur och tillfälligheter, utan på att DU själv ser till att förverkliga dina mål på ditt vis. 
Jag tänker så här -  vi kanske ska lägga mer energi på "försöka" hitta det där som gör att vi känner oss behövda - hitta steget som gör att vi ramlar över och känner- Yes jag gjorde det, för min egna skull.
Jag tycker vi ska göra det där vi pratar om att göra, men aldrig gör - att inte vänta utan att göra det nu - livet är kort - och döden för alltid.
 
För mig gäller det ytterligare en operation i ryggen för att kunna bli helt återställd- då inget har läkts ihop efter operationen i februari. Det är ett långt steg men ett steg som måste göras av mig själv för att kunna bli frisk - nämligen att börja om igen med operation, smärta, träning och åter träning. 
Det finns inget - jag gör det sedan - utan det är - nu som gäller.
 
Lite tankar en helt vanlig onsdag i september månad
 
KRAM -  och skriv gärna en kommentar  - alltid roligt att se vad just DU tycker.
 
 
1 Anonym:

skriven

Stämmer så bra ☺️ Å är det nån som är stark så är det du 💪🏻❤️Kram sanni

2 Marianne:

skriven

Jag måste säga att du är fantastisk, som du kämpar på. Hoppas att operationen går bra och att du får må bra.Och det där med att göra saker sen, det är jag specialist på.
Många kramar från mig.

3 Siv Carlsson:

skriven

Vilket bra och klokt inlägg. Lycka till med ryggen, gud vad tufft.

4 Anneli:

skriven

Du underbara vän som ger mej små puffar i rätt riktning, vi måste tänka på oss själva ibland. Göra det som är roligast men som ofta kostar lite kraft men ger oss mycket energi att orka med dagarna.
Kram på dej

Kommentera här: