värsta ovädret i Spanien på 100 år

 11 dagar i Spanien var precis det vi behövde - och vi är väldigt glada att vi var uppe i luften och på väg hem när ovädret drog in och förstörde en hel del nere på "vår" strand.  

Det är tydligen det värsta ovädret på 100 år som drabbade Spanien. Så maktlös och liten man är när naturens krafter tar över. 

Som tur var fick Sanna nys om ovädret och han höra av sig till oss innan vi åkte - vi band fast det vi kunde och försökte säkra så mycket som möjligt - bara hoppas att allt står kvar. 

Men för övrigt hade vi 11 underbara dagar ihop med Thomas och Vibeke på en av dom bästa platserna Torre de la horradada och Sanna och Uffes lägenhet är helt otrolig 100 meter från ett fantastiskt hav och lägenheten är helt otrolig, finns allt. Vi är lyckligt lottade att få nyttja deras paradis. Det har varit mycket bad - sol och god mat som Vibeke oftast stod för Magnus fixade  grillning och Thomas fixade råstekta potatis med vitlök OCH vad gjorde jag? ingenting för jag hade inte en chans att närma mig köket innan jag hörde gå och sätt dig och vila ryggen - jag har verkligen fått vilat upp mig och hämtat lite energi inför höstens nya utmaningar. Tänk er alla dessa dags färska grönsaker som finns, man kan  aldrig bli trött på det tillochmed lök smakar ljuvligt.  Vi har besök marknader och givetvis var det givet  att åka till en vingård. Sagt och gjort 12 mil rakt  upp i bergen för att besöka en vingård som givetvis  var stängd när vi kom fram. ( den hemsidans tider stämde dåligt) men vi hittade en vin shop som vi smög in på och vi fick ju se en underbar natur på vägen upp.

Idag har Magnus börjat jobba efter 5 veckors ledighet, vi har haft det lugnt och skönt och gjort det vi känt för och bara slappat- precis så som en semester ska vara. Umgås med goa vänner många kvällsbad vid piren och många andra roligheter. Vi är nöjda och nu laddar jag om med att ställa om hjärnan för kommande utmaningar och lite "isolera" mig från bassilusker. 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera här: