Okategoriserade

Operationen över

Operationen har gått bra och båda läkarna var väldigt nöjda med ingreppet och det kändes som allt stämde. Det tog lite mer än 5 timmar att skruva ihop ryggen och få allt på plats – och jag tycker det känns rätt stabilt i ryggen. Jag är opererad mycket högre upp denna gången och dom har tagit hela ben från höftkammen för att hjälpt till att stadga upp ryggraden. Denna helgen  blir det mycket sova hämta krafter och energi. Jag är ganska slut i kroppen både mentalt och fysiskt. Vi har en lång resa framför oss både jag och Magnus – det kommer ta ett tag innan jag kan fixa själv, så jag är lyckligt lottad att ha en Magnus. Rehabiliteringen kommer vara i Göteborg på Spine Center och första träffen är redan den 4 november. Trevligt nu inför julen med några besök i Göteborg – och jag kan tänka mig att det kommer bli en eller två rundor till Ikea också. Lycka.
Nu ligger jag i sängen skriver lite till er här på bloggen, Magnus kollar på tv och har givetvis två hundar i knät som bara älskar att få vara med.
Nu är det framåt som gäller – och med små steg når vi ända fram – det kommer ta tid – upp till ett år men det viktigaste är att det blir bra – en gång för alla.
Kramis

Kommentera