Okategoriserade

yoga

Morgonen började med yoga  JA – ni hörde rätt nu har jag fått rörelser som jag ska göra hemma , till en börja med 5 st rörelser de två första veckorna. Jag är nog mest tacksam att ingen såg när jag gav mig på detta idag, hahah. Det kommer nog gå bra när jag hittat balans och inte skratta samtidigt som jag ska försöka utöva dessa övningar. MEN faktum är att det kändes faktiskt riktigt skönt när musklerna sträcktes ut. Musklerna har varit som små isterband som legat ihop knölade.
Jag kommer självklart ge detta en chans för det kändes gött i ryggen. Jag behöver ju inte börja med att stå på ett ben med höger arm och vänster ben sträckta utåt, hahahha. Det tar vi till nästa gång.
Nädå det var ganska lätta övningar där jag bara skulle ligga på golvet med ländryggen i platt och sedan utöva små små rörelser med benen till höger vänster rakt upp rakt ner osv, så det var inte så avancerat men det gjorde gott för ryggen som är stel som en planka. Nu kör vi vidare i vecka 8 ( 8 veckor sedan jag opererades) med nya utmaningar och nästa övningar blir när det gått  10 veckor efter operation.

Kommentera