Okategoriserade

Varför skulle jag gå fri

Fredag och Magnus jobbar – och jag ligger i soffan med feber och förkylning – ja varför skulle jag gå fri från förkylning som snart varenda människa har. Det är så typiskt till jul och nyår att förkylningarna ramlar över oss. Jaja – jag vet att det kunde varit mycket värre, så det finns inget att gnälla över – jag har  tak över huvudet, vatten i kranen mat i kylskåpet så det kunde vart värre.

Jag tänker igenom året 2019 och försöker summera årets alla månader-  och vad som hänt, tyvärr är det inte många roliga minnen från året men dom som är roliga har verkligen varit roliga!
Det kommer en summering på året – inte idag utan en annandag.
Nu ska sova en stund – och jag k a n s ke tittar in senare ikväll.
Skriv eller gilla mitt inlägg – alltid lika roligt.
Kramis
Nu har jag börjat planterat in våren i krukor och skålar, underbart det närmar sig ljuset.

Kommentera