Okategoriserade

så mycket hat

Då är helgerna över som ska vara över för denna gången – alltid skönt när vi är tillbaka till vardagen igen. Magnus har jobbat alla mellandagarna men det har ändå känts som en härlig ledighet ihop.
Jag har roat mig nu med att läst insändare debattartiklar och lite annat från olika nyhetsartiklar. Allt detta hat som många bär på i detta landet är hemskt att läsa om – dom som ska styra vårt land framåt är så fulla av hat och makt att de glömt helt varför dom har valt att vara politiker i vårt land. Det har blivit galenskap av alltihop. Jag skulle vilja skriva ner mina tankar utan att behöva ta hänsyn till varför jag tror detta hat är så stort – men OM jag ska formulera mig så det passar allas öron – kommer det ta lång tid att skriva ner mina tankar.
I morgon ny dag med nya möjligheter – och nya yoga rörelse inför min träning.
Kl 10 kommer farmors höna då dagiset är stängt i morgon så det får bli tidig träning 💪 – alltid lika roligt med Clara!
Ta hand om er!
Kramis
Gilla eller kommentera min blogg – alltid lika roligt. 

Kommentera