Okategoriserade

Nu är det bara – framåt som gäller

Tänk vad det kan ändra sig fort ett liv ett beslut en tanke – det kan vara väldigt positivt – och bra men det kan också vara svåra och tuffa saker som händer och förändrar ett liv en tanke eller ett beslut.
Jag läste och hörde att en gammal vän har lämnat detta jordelivet alldeles för tidigt – lika gammal som mig och när jag hörde det får jag en klump i magen – när händer det mig! Denna satans cancer är så grym att det går inte att beskriva det med varken ord eller handling. Fuck cancer och låt oss hitta ett botemedel helst igår. 
 
Idag har vart en dag med funderingar huvudvärk och lite nyfikenhet – nyfikenhet på framtiden – vad händer nu – hur går jag vidare och är det verkligen sant att allt är friskt i min rygg. Är det meningen att jag kommer slippa värk och ett rent helvete?! Vågar jag tro på att det är över? Jag är övertygad att det är så – det har vänt, den sista operationen lyckades och allt känns så jäkla gott – jag har träningsvärk en helt VANLIG träningsvärk – ingen smärta som gör mig galen utan det jag har nu är träningsvärk – fattar du hur glad jag är över att varenda muskel i kroppen gör ont – och jag är stel och har ont för jag går promenader och gör mina yogarörelser. Underbar känsla. 
Låter väl inte klokt att man kan vara glad över träningssmärta men det är en så positiv smärta –  De sista året har jag orkat gå kanske 500 meter. Idag har det vänt och jag mår bättre av att röra mig än att sitta stil – trodde aldrig jag skulle få uppleva det. Jag får INTE (ännu) men jag skulle nog kunna traska iväg 5 km om inte mer. Säger bara en sak – jag har inget att klaga över utan livet är jäkla gött o c h har vi lite tur så kommer snart ljuset fram och det blir vår 🐜.
Jag längtar att jag och Magnus kan köra iväg med husbilen och bara köra och stanna där vi vill och kan. Jag längtar till sommarens bad, sol och grönska – längtar efter att börja jobba och återgå till ett helt normalt liv. Det är nära nu – och det känns så jäkla bra.
Nu är det natta för mig – och vi måste leva livet fullt ut här och nu.
Kramis
Gilla eller kommentera mitt inlägg – alltid lika roligt. 

Kommentera