Okategoriserade
Jag har varit jättedålig på att blogga den sista tiden, jag fick ett mail idag från en bloggare som undrade varför jag inte bloggat på länge. Jag har inte haft någon inspiration helt enkelt.
Jag läste i dag på aftonbladet att Ebba Busch ska slänga sig ut och börja vlogga. Det är en tuff utmaning av henne då allt kan hända , från att bli sågad till att bli en ännu populärare partiledare. Jag röstar inte på henne och KD men jag tycker det är en läcker partiledare som vågar sticka ut hakan och ge sig ut och visa att hon gillar att festa och ha roligt. Hon gillar att både synas – och umgås med vänner. Hon är ingen grå partiledare utan hon visar en ganska mänsklig sida. När jag var kommunpolitiker var jag livrädd för att dricka en öl för mycket på krogen för då fick man höra det dagen efter – liten by och mycket skvaller – och detta var i lilla Falkenberg så jag tycker hon gör helt rätt – ut på banan och visa att du är du.
Jag satt i dag och kollade igenom bloggen, jag har bloggat i 15 år. Ibland undrar jag varför jag bloggar, antagligen för jag gillar det och det finns dom som läser min blogg. Kollade igenom mina första inlägg på bloggen och  då hade jag ca 30 följare i veckan –  och idag har jag ca 400 – 500 följare på ett inlägg. Det är  just det som gör att jag fortsätter att blogga och tycker det är roligt med bloggen.
Ryggen mår som den ska,  jag har ont vissa dagar och vissa dagar känner jag inget alls. Idag har jag inte gått så långt då jag haft lite ont ,men yoga övningarna känns helt ok att göra – det får bli fler rundor i morgon om ryggen tycker som jag.
Idag har jag istället städat och sorterat  lådor – att man bara kan spara på så mycket ”skit”.
i morgon fortsätter jag och sortera bilder.
Var på en föreläsning för många år sedan som handlade om hur man ska spara, slänga och städa rätt, det var  ”experten” Agneta Nyholm som berättade om feng shui –  energier är det som gör att vi mår bra av att rensa och slänga saker – och jag håller med , jag känner mig väldigt nöjd att jag fått sorterat ut en massa som vi inte behöver.
Jag har en god vän som jag lärde känna som barn då vi bodde i samma ”by” vi umgicks och när vi kom i tonåren och vi fick körkort och gav oss iväg på våra äventyr, delade vi  på det mesta – nja inte allt men nästan. Tiderna förändrades jag fick barn hon bildade familj och vi kom i från varandra under många år – 27 år tog det innan vi hittade varandra igen. Vi hittade varandra igen när livet hade tagit en ny väg för mig, vi sprang på varandra  pratade om allt och inget och bestämde oss för att hålla kontakten. Det var HON som  var den första som fick reda på att jag träffat en ny man. När jag berättade vem det var, sa hon  – han som du tyckte var så söt när vi gick i skolan. Det är en vän som till och med kommer ihåg det!
Hon och hennes man var självklara den 20 maj 2017 som gäster när jag och Magnus gifte oss.
Sedan dess fortsätter vi att pratar och nu träffas vi även alla fyra. Jag var hos henne häromdagen och fikade och vi kan verkligen prata om allt och inget. Den energin som finns mellan oss är en energi som bara  riktiga vänner kan har. Vissa ”vänner ” träffar man efter många år och känner bara – NEJ detta funkar inte,  så visst är det energierna som vi känner av i livet – och mötet med andra. En lite avstickare bland städning och lådor men feng Shui betyder vind och vatten, himel och jord – och består av mycket energier.
Just nu väntar jag på att tiden ska gå så jag kan gör mina sista månader på avdelningen för  bipolärsjukdom – Allt för att jag ska komma vidare och bestämma mig för vilket håll och vilka grupper som jag ska jobba med. Allt handlar om rygg och tid och givetvis energier.
Ha nu en goer kväll på dig!
  Lämna en kommentar eller gilla mitt inlägg- alltid lika roligt

Kommentera