Okategoriserade

En härlig helg

En kanon söndag med solen högt på himlen som värmde gött, jag hoppas verkligen den fortsätter visa sig framöver vi behöver sol och ljus, allafall jag hela kroppen och knoppen skriker efter sol och värme.
I eftermiddag körde vi ut med hundarna till Backhult till Tobias  – och dom sprang som galningar  i skogen – tja Nisse är ju lite väl mycket stadshund han tycker det sticker i tassarna, men Harley sprang som en galning som vanligt.
Igår var Clara och sov över – vi var och kollade in Totte och Isabelle nya hus – jätte fint och läckert hus, mycket bra köp och läge. Clara tyckte det var jätte roligt sa hon idag – och hon fått en ny kompis som heter Aje.
På kvällen var det lugnt  vi kollade familjefilm Jim Carey i Petdetektiv, Clara skrattade så hon tjöt ett tag. Så helgen har varit väldigt lugn, skönt med en helg att göra ingenting, det behövs ibland.
I veckan blir det nya träningsövningar för ryggen och kanske öka gående nån km till – hade vart gött att börja kunna gå lite längre. Vi får väl se vad dom säger. Det är bäst jag lyder. Niklas tog sig en lite längre promenad idag, han gick till Backhult 1,2 mil  – vi tog bilen 🤘
Vi har precis beställt en heldag på strandbaden en dag i februari – bara götta oss bada äta och bara slappa – det var julklappen från Tobias med familj, ska bli kanon gott!
Det blev ett blogginlägg ikväll om precis ingenting – och om allt och inget!
Nu blir det bara att slappa i soffan – vi fortsätter att ha en riktig slappa helg.

 

Kommentera