Okategoriserade

Då börjar det närma sig en blogg

Hej!

Vilken lördag , vilket väder helt underbart. Har ni tänkt på att vädret är något som vi svenskar vidrör ”nästan” varje dag  och bara älskar att prata om . Träffar man någon det första många säger vilket strålande väder eller vilket pissväder. Jaja jag skriver ju om vädret men jag tycker man blir så glad när solen är framme och lyser på oss. Men vädret är väl något som vidrör oss alla -och har man inget annat att säga kan man ju alltid prata om vädret 🙂

Nu ska jag snart bli hämtad för lunch hos Tobias med familj. Tydligen har Clara fått välja maten och då blir det korvgrillning i skogen, rätt mysigt.  Magnus körde dit tidigt i dag och hjälper till att röja i skogen.

Jag jobbar vidare med min blogg sida det känns som det går att läsa den fast den inte är klar. Tar lite tid detta så allt funkar inte ännu.

Som tur är har jag lite hjälp när jag fixar med bloggen – Nisse håller kollen !

Ha en bra dag – och kommentera eller gilla mitt inlägg – alltid lika roligt.

img_20200207_131917

 

 

Kommentera