Okategoriserade

Lördag den 15 februari blir det fullt ös – missa inte detta.

Hej på er!

Nu varnas det för storm  – och när det gör det tänker jag på våra vänner som miste en hel del i stormen Gudrun  – och vilken tragedi det var för många jag vill inte ens tänka hur det måste kännas när man ser ett helt livsverk bara ”blåsa” ner , ett verk som många skulle lämna över till nästa generation – men lämnade över flisor och skog utan träd. Vilken mardröm.

Som jag skrev igår skulle jag åka till Backhult där Clara och Hugo hade beställt korvgrillning i skogen till lunch. Jättemysigt . Vi var ute i  4 timmar och njöt av sol och värmen från elden. Givetvis blev det blev kurragömma  i skogen – Clara räknade och dom andra sprang och gömde sig, farmor fick hjälpa till att leta då dom gömde sig ganska bra. Vissa gömde sig i träden och ni som känner min son Tobias är inte förvånade att det var  just han som satt längst ut på en gren, men tydligen har det smittat av sig även till frun för hon gillade också träd.

En mysig lördag som vi gärna gör om igen – snart.

I morgon ska jag och Magnus till Strandbaden på en spa dag – vi fick det i julklapp och det ska bli spännande,  vi har aldrig varit där innan i spa avdelningen. Men det verkar väldigt mysigt – och Pia har utmanat Magnus ( men det vet han inte ) att bada i havet för det gjorde hon sist hon var på spa. Dessa utmaningar som dom  två håller på med – är det inte Kent eller Lamb of god  så är det att bada i havet i februari månad. Galningar!

Nästa lördag blir det rock on roll för hela slanten då är det musik fest på Anyway Riders och Magnus och grabbarna spelar. Klockan 21 börjar SpiritoframoneS där Magnus sjunger , Hogge gitarr , Benke trummor och Bengan bas efter dom blir det  Anna & The Spirits  Anna på sång, Andreas på  trummor , Kenneth på gitarr , Hogge gitarr och  Bengan på bas. klockan 24:00 är det  grabbarna  i Rockers Anyway som kör igång – och då blir det en härlig blandning av låtar allt från Eddie Meduza  till Leende guldbruna ögon (en annan version än Vikingarna) Det är   – Magnus Bengtsson på sång,  Hasse Karlsson på bas, Thomas  Sönnby Trummor  och Holger (Hogge) Erzmoneit på gitarr – då  blir det rock n roll-  missa inte detta fri entré.

 

 

Kommentera