Okategoriserade

En tråkig Veronika

Heej!

Idag är jag såå trött på mig själv att jag funderar på att dra en filt över mig och bara sura och sova mig igenom  resten av dagen ( har svårt för att vara sur men jag får öva)  Jag är så trött på att gå hemma samtidigt som jag vet att detta tar tid så vill jag inte längre. Försäkringskassan ringde mig och frågade hur allt var , min första tanke var att nu slänger dom ut mig men inte då – Nu lyssnar vi på läkarna och gör inget som kan skada din rygg mer framöver, inte ens klart du ska börja jobba – helst i går. Vad har jag gjort för ont som inte blir utslängd som alla andra. Jag ska inte säga så, det finns dom som har det mycket värre än jag som FK inte ger möjligheter att vara hemma och sjuka, det är skrämmande och samtidigt ett psykiskt lidande. Systemet känns väldigt olika för olika sjukdomsbilder. Jag ska vara tacksam att dom verkligen tar detta på allvar med min rygg och ger mig den tiden det faktiskt tar att bli helt återställd. Det enda dom ville var att träffa mig-  och det känns inte som några stora problem.

Om du tänker positivt varje dag , arbetar hårt strävar efter att bli den bästa av dom alla , omger dig hela tiden av inspirerande  människor och DU ger aldrig upp.  Då ska jag säga dig en sak  – då finns det det faktiskt ingen gräns för hur utbränd du kommer bli.

Så ta det lugnt och vänta in att tiden ska gå – det får bli mitt nya motto.

Imorgon är det fredag antingen jag surar eller tänker sova. Då ska vi till Vibeke och Thomas, vi måste ju höra hur dom haft det på sin resa.

På lördag blir det fest på MC lokalen och Magnus och grabbarna spelar , ska bli jättekul.  Janne, Malin, Nettan och lilla Alice kommer. Mys. Pia, Stefan, Niklas och någon polare till honom dyker också upp!

Ha en goer kväll !

 

 

Kommentera