Okategoriserade

Ryggskott

Hej !

Nu har jag och hundarna varit ute och blåst en runda runt kvarteret på vår gata i  gamla stan.  Jag tänker ofta att kan vi bo bättre, vi bor så jäkla bra ? säkert kan man det men jag trivs på vår gata i stan och vill inte byta- nja en hyfsad lägenhet som är betald i ett varmare land hade väl inte gjort så där jätteont eller en hyfsad stuga på landet nån helg då och då.

Just nu är jag glad att jag kan släpa mig ut för ryggen är inte min bästa vän i dag- ett litet ryggskott en vanlig måndag i februari är inget roligt och det gör förbannat ont. Men har man som jag haft otroliga smärtor en  lång tid är ett ryggskott något jag kan hantera utan att bli helt utslagen av värk. Detta är andra ryggskottet sedan operationen i oktober –  och innan dess har jag aldrig haft ryggskott – troligtvis är detta något som jag kommer få nån gång då och då framöver enligt läkarna . Det gäller att vila, träna – och gå rätt så ska det nog lossna.

I lördags var det fest på Anyway och Magnus och grabbarna spelade och det var kanon bra,  det är en stor skillnad i dag att  lyssna på dom mot första gångerna.

Som vanligt hade bandet / banden roligt på scen och publiken hade  lika roligt.

img_20200215_211607

Något som jag tycker är väldigt intressant är att iaktta det sociala spelet mellan människor och var är den bästa platsen att göra det på, flygplatser eller en stor fest! man kan bli både förvånad och lite JAHA okej där ser man, men lika roligt varje gång. Det är olika hur man roar sig på en fest jag iakttar människor hahhah nä så farligt är det inte. Men visst har vi alla suttit på en flygplats eller ett ställe där det passerar mycket folk och tänkt både det ena och andra.  Lite spännande är det allt.

Nu har det hunnit bli kväll innan jag lyckades få ut detta inlägg , jag hann somna två gånger och har hunnit vara med Magnus hos sonen med familj  som behövde hjälp med en lampa. Clara och jag har bara myst i soffan !

Ha en fortsatt bra måndag!

 

Kommentera