Okategoriserade

Vänta inte – det kan vara försent.

Hej!

Varför ska vi alltid längta till ledighet, helgen och semestern för att göra alla saker vi vill göra. Varför inte göra det en helt vanlig onsdag – man kan umgås äta gott och ha det mysigt fast man inte är ledig. Gå på bio, äta en god lunch ute eller ta glas bubbel. Ingen av oss vet ifall vi kommer fram till semestern eller ledigheten med livet i behåll. Jag tycker vi ska sluta med orden – det går inte. Vad är det vi väntar på? att allt blir mycket bättre, solen står högt på himlen och lyser på oss eller vad är det som gör att vi inte kan unna oss att bara vara här och nu – och passa på medans vi kan.

Det låter som jag tror att jorden kommer gå under eller att några inte kommer uppleva morgondagen – och tyvärr är det faktiskt så, alla kommer inte uppleva morgondagen. Det är den bittra sanningen. Därför tycker jag det bästa är att leva just nu. Allt behöver inte vara fest för att man ska ta vara på sig själv och livet. Det var lite mina funderingar en helt vanlig onsdag morgon i februari.