Okategoriserade

Inga större problem

Hej!

I bland är det svårt att bestämma sig för vilken färg man ska måla naglarna med – det kan vara lite trixande hur man kan få till det! Det bästa är väl att måla i lite olika färger så får man väl se vilken som faller i smaken. Inga stora problem en torsdag kväll – så jag ska inte klaga!

Ryggen mår mycket bättre. Jag var igår och tog prover så det inte var någon infektion som börjar härja igen – men allt var bra, en sänka på 6 så jag gick lycklig från labbet. Lite muskelavslappande tabletter, vila och sömn så vaknade jag till denna dagen med en gladare rygg – och även hela jag var mycket piggare och gladare.

Jag håller fortfarande på med första boken av tre – sekten på dimön. Den var spännande från början men nja lite seg och lite förutsägbar är den allt. Men jag tar och läser några sidor innan jag somnar till blåst – och regn som slår mot fönsterrutorna!

Kommentera