Okategoriserade

Innan festen

God kväll!

Nu är jag övertygad att våren är på gång med lite mera sol – i natt var jag inte övertygad om det, men som tur är kan man ändra sig.

Vi var på fest i Värnamo i går kväll och på väg hem var det snöblask och snöigt ända till Fegen. Sedan tog Västkustvädret över med regn och blåst. Men idag kom solen!

Söndagen har annars varit lugn med bus och promenader med hundarna, Magnus fixat lite här hemma sånt som bara inte blir av – men nu är det fixat.

Nu önskar jag att jag kunde säga som Steven King skulle sagt – jag har allt i huvudet så jag sätter mig – och skriver en bok! Om han sa precis så har jag ingen aning om, men han har nog inga större problem att få ner tankar till text.

I går spelade gänget bowling innan det var dags för lite mat och barhäng. Jag valde att stanna kvar i klubblokalen och fixa lite med maten, då jag ändå inte kan bowla för ryggen! Så här ser en tom – och tyst lokal ut innan det blir fest!

Natti kram!

Kommentera