Okategoriserade

teknikens under att skapa mejladress

Hej!

Jag har varit lite seg på att skriva men nu har segheten börjat släppa och jag känner mig pigg och alert så alert att i går ställde jag mig och bakade lite kakor, det är verkligen ett tecken på att jag är rastlös.

img_20200303_190050-2

Den 12 mars kommer domen vad som händer härnäst med mig. Då kommer Doktor Catarina bestämma vilket håll vi går åt , kanske får jag börja simma eller vem vet hon kanske säger att – Veronika nu kan du göra precis vad du vill för ryggen är starkare än nånsin. Hoppet är det sista som överger en – men jag tror att nu ser jag/ vi  slutet på detta en gång för alla. Men det är en dag som kommer vara viktigast av dom alla nämligen röntgen efter 6 månader, som bli i april. Tycker inte det var länge sedan jag och Magnus satt i väntrummet i augusti 2019, 6 månader efter operation nummer tre som gjordes i februari.  Vi  fick inte det svaret vi hade trott utan svaret  var – INGET är läkt vi måste göra om det –  och vi gjorde om det den 21 oktober , och nu är vi  snart där igen efter 6 månader.

Nu ska jag försöka ännu en gång att få igång två mejl adresser via loopia som i sin tur påstår att allt är rätt fast all mejlpost går till någon helt annan person. MEN det är rätt enligt loopia. Hur tänkte man där?!  Inte vet jag , men jag vet att det är mycket irriterande.

KRAM / Veronika

 

 

 

 

 

 

Kommentera