teknikens under att skapa mejladress

Hej!

Jag har varit lite seg på att skriva men nu har segheten börjat släppa och jag känner mig pigg och alert så alert att i går ställde jag mig och bakade lite kakor, det är verkligen ett tecken på att jag är rastlös.

img_20200303_190050-2

Den 12 mars kommer domen vad som händer härnäst med mig. Då kommer Doktor Catarina bestämma vilket håll vi går åt , kanske får jag börja simma eller vem vet hon kanske säger att – Veronika nu kan du göra precis vad du vill för ryggen är starkare än nånsin. Hoppet är det sista som överger en – men jag tror att nu ser jag/ vi  slutet på detta en gång för alla. Men det är en dag som kommer vara viktigast av dom alla nämligen röntgen efter 6 månader, som bli i april. Tycker inte det var länge sedan jag och Magnus satt i väntrummet i augusti 2019, 6 månader efter operation nummer tre som gjordes i februari.  Vi  fick inte det svaret vi hade trott utan svaret  var – INGET är läkt vi måste göra om det –  och vi gjorde om det den 21 oktober , och nu är vi  snart där igen efter 6 månader.

Nu ska jag försöka ännu en gång att få igång två mejl adresser via loopia som i sin tur påstår att allt är rätt fast all mejlpost går till någon helt annan person. MEN det är rätt enligt loopia. Hur tänkte man där?!  Inte vet jag , men jag vet att det är mycket irriterande.

KRAM / Veronika

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s