Okategoriserade

kunde blivit påkörd av en cykel

Hej!

Cykelvett är något som vissa är helt befriade ifrån, eller så blir folk som Långben på julafton när han sätter sig i bilen och blir galen, kanske samma för vissa som sätter sig på cykeln. Jag och hundarna går på trottoaren jag håller dom kort i kopplet för jag ser att vi får möte med tre cyklister som cyklar i bredd , jag tänker ska ni inte flytta er så kommer ni köra på mig. Men dom hade uppenbarligen  inte tänkt  flytta sig? en  ropar flytta dig för ……… ! Jag gjorde som han sa annars hade vi blivit påkörda. Hade jag inte haft två hundar att hålla vet jag precis vad jag hade gjort- så kanske tur att ingen kom till skada trots allt. Jag blir heligt förbannad att det ska vara så svårt att lära sig normala –  lätta saker i livet , som att cykla och ta hänsyn. Det är detsamma som när man kör bil och folk slänger sig ut på ett övergångsställe , jag vet att gående har företrädde men ibland- tänk en gång extra.

Nog om det, en dag kanske dom lär sig på den hårda vägen för asfalten är hård när man välter – vi har ingen mjuk asfalt.

88097634_550005875645971_9076942166349053952_n

Den 3 november går USA till val om ny president och vi läser överallt – vem ska utmana Trump?! Jag tror inte det blir någon som kommer klara av att utmana honom utan Donald Trump kommer bli vald ytterligare 4 år. Det är min teori och jag gillar inte den. När jag lyssnar på intervjuer från folket är det många som jag  aldrig trodde skulle lägga sin röst på honom,  rätt nöjda med det han gjort. Att jag tycker något helt annorlunda är en annan sak – och jag läser bara medias syn på valet.

Ha en bra torsdag!

KRAMAR Veronika

 

Kommentera