Okategoriserade

Ingen hysteri

Heej!

Vi har verkligen haft härliga dagar jag och Magnus. Han har varit ledig fredag och i dag måndag så 4 härlig dagar med ledighet – inte dumt alls. Vi har gjort precis ingenting – och däremellan har vi hittat på lite av varje.

Coronaviruset är verkligen på tapeten med full kraft – och det är väl kanske inte så konstigt då det härjar fritt runt omkring oss. Jag är inte speciellt hysterisk över det utan jag tror vi klarar oss rätt bra. Jag har inte varit utomlands inte träffat någon ( vad jag vet) som varit i de olycksdrabbade länderna. Men vill de sig illa så räcker det att jag möter någon som hostar så kan jag få det. Vi var på gekås och där kan man nog få det mesta – och där är en blandning av oss alla. Ska jag gå och vara rädd får jag nog stanna inomhus resten av livet för det finns alltid någon som bär på något. De sista, dagarna har jag haft ständig huvudvärk men jag tror det är en gamal hederlig huvudvärk eller så är det så enkelt att nu är det dags att kolla synen igen. Sagt och gjort på onsdag har jag tid att kolla synen för att se om den blivit förändrad sedan sist – jag är ganska övertygad om det. Det är dags för nya glas – och nya bågar. Jag har redan kollat och det blir bågar med färg denna gången – en glad svart färg.

Ha en fortsatt bra måndag!