Okategoriserade

Coronaviruset härjar

Hej!

Jag har inte kännt någon vidare hysteri över coronaviruset – men nu börjar även jag inse att man får nog tänka mer än en gång på vad man gör och vad man är. Nu tror jag inte vi ska bli hysteriska och sätta oss och invänta viruset – och känna efter om vi har symptom. Lev som vanligt men vi behöver inte flyga eller åka utomlands, inte vistas i stora folksamlingar. Jag vill tro att är vi friska för övrigt så klarar vi detta också. Människan är starkare än vi vad vi själva tror. Självklart ska vi visa respekt inför coronaviruset och inte utsätta oss eller andra i fara. En eloge till alla inom sjukvården som jobbar mot den vanliga influensan och nu coronaviruset. Ni är guld värda!

Idag kom då samtalet från min läkare på Spine Center. Det blir ingen röntgen nu i april då man vill vänta upp till ett år för att inte skapa oro ifall något inte är riktigt läkt. Det tar ett år innan man ser efter denna sista operation om allt är ok och läkt ihop riktigt. Efter min berättelse om hur ryggen är var hon jätte nöjd. Det går framåt och jag har ingen smärta. Nu kör vi vidare och nu ska jag inte gå sammanlagt 7000 steg om dagen utan nu ska jag gå 6000 – 7000 steg i ett sträck, utan hundar, jag får cykla och får börja simma. Tjohooo. Livet har återvänt.

Idag är Clara hos farmor och vi har nu byggt en koja så inte hundarna tar hennes saker. Här stänger vi inte in hundarna utan vi stänger in barnbarnet istället och det är väldigt roligt med ett eget krypin som inga hundar kommer åt.

Kommentera