Okategoriserade

Roffa åt dig så mycket du kan

Hej!

Söndag kväll och jag känner mig trött och lite sliten – och vad är det bästa man kan göra då? Krypa ner i sängen läsa en bok, kolla nyheter – och bara slappa. Rätt mysigt när jag hör tv:n där nere och vet att Magnus – och hundarna har kollen ❤️

Nyheterna är inte roliga att läsa med allt om coronaviruset, det är både högt och lågt i debatten. Jag tycker man blir lite ledsen över alla dessa som bunkrar upp och hyllorna gapar tomma i affären. Vi pratar om att hjälpa varandra i kris men det är som vanligt – vissa roffar åt sig så det inte räcker till alla. Jaja det är den världen vi lever i. Lite hysteriskt men samtidigt ska vi visa respekt och tänka mer än en gång vilka vi besöker just nu!

Imorgon en ny vecka nya utmaningar och det är en fastedag för mig. Rätt gött för både kroppen och knoppen med två fastedagar i veckan. Var ett tag sedan jag körde 5:2 men känner att nu är det dags och jag vet hur bra jag mår efteråt!

Var rädd om er!

En goer kväll till er alla!

Kramis

Kommentera