Okategoriserade

Helg med fullt ös

Vissa dagar är bättre än andra o c h rättvisan med det är att det är likt för oss alla. Jag har haft fullständig bloggtorka ett tag och bara känt yrk i det mesta som jag tycker är skojigt. Vädret trist, coronaviruset som härjar, folk har blivit galna och hamstrar mat – och toapapper som sista dagen är här, kompisar sitter i karantän, jag har vänner som sliter i vården och känner att dom inte räcker till – nariga händer och trötta fötter. Är det konstigt att vi är många som känner oss lite less och maktlösa. Det bästa i det sämsta är att man får sig en tankeställare hur skör vår jord är och hur maktlösa vi är när ett virus angriper oss. Jag brukar inte klaga men visst påverkar det oss detta elände som är omkring oss, tror inte någon är opåverkad. Hujedamej. Som tur är vänder humöret till det positiva ganska fort.

Idag bara älskade jag morgonpromenaden med Harley och Nisse, varmt väder och en strålande sol på himlen. Man tinar upp och känner att livet är ganska gött och jag ska absolut inte klaga, jag har haft det värre en torsdag i mars, hahaha.

I morgon ska vi hämta Clara på dagis, hon ska vara här i helgen hos mig och Magnus. Tobias har jouren på sitt jobb Falkenberg Energi och Nina jobbar tidigt och sent på sitt jobb. Vilken tur för oss då har vi hönan hela helgen!

Hon har beställt pannkakor, tacos – och godis som hon och Magnus ska köpa på lördag. Vi ska leka med hundarna och gå ut med dom, bada, träffa farbror Niklas, leka på lekplatsen osv. Listan var ganska lång när jag frågade vad vi skulle hitta på.

Kram!

Kommentera