Okategoriserade

Bihåleinflammation

Hej!

Vilken dag! Jag började med ett träningspass vid havet – och överlever jag detta kommer det bli bra för både kropp och rygg! Det kommer bli jätte bra och det kändes att jag verkligen behöver träna för att få stabilitet i ryggen. Balans träningen var att vi skulle hoppa på stenar, tja hoppa var väl inte det rätta ordet, jag gick väldigt försiktigt på stenarna. Men om två månader ska jag nog göra ett ”litet” hopp! Jag är verkligen jätte glad att jag tog denna utmaningen och inte tvekade.

Efter detta var det dags för ett besök på akuten på vårdcentralen, då jag inte orkar ha mer huvudvärk. Corona har jag nog inte – och ingen influensa men jag hade bihåleinflammation som jag gått med lite för länge. Det blev spolning av bihålorna och sedan kortison som jag ska ta i två veckor. Nu ligger jag i soffan med en hund på magen och en på golvet jämte mig. Det känns lite ömt i både näsa och pannan!

Ha en fortsatt bra måndag!

Kommentera