Omalltochinget

pedofiler , mördare och annat löst folk.

Hej!

Jag var  ute med hundarna innan och träffade på en riktig  ”filosof” som frågade vad jag trodde om coronaviruset – och hur länge  jag trodde det skulle pågå. Nu är jag ingen expert på detta och kunde inte ge mer svar än vad jag ser på TV:n. Men mitt svar var att jag tror det kommer pågå ett tag och att vi får nog inse allvaret i det och inte vara för nonchalanta – och utmana ödet.  Hans teori är att det kan vara en biologiskt krigföring planterad av mänskligheten för att rensa  bland människor då vi är för många på vår jord. Nja, jag har väl inte riktigt samma inställning. MEN jag började fundera efter samtalet och tänkte , tänk om det ändå kunde vara så att det är en plantering av ett virus som är gjort av någon för att rensa ut pedofiler, alla farliga människor i vår värld för att vi ska få en bättre värld att leva i . Då hade jag faktiskt kunnat acceptera  Coronaviruset.

Jag tänker på typ Ukrainske Andrej Tjikatilo som beskrev sig själv som ett sinnessjukt odjur – och fick i medierna smeknamnet ”uppskäraren från Rostov”. 1992 dömdes han i en domstol i södra Ryssland till döden för 52 mord på kvinnor, barn och ungdomar. Han har beskrivits som en av de värsta sadisterna och sexualmördarna i historien. Nu vann rättvisan och han dömdes till döden.  Ta pedofiler antingen dom förgripit sig en gång eller flera  gånger på barn så anser inte jag att dom har rätt till ett drägligt liv. Men om det finns någon rättvisa brukar de övriga fångarna ta hand om en pedofil på deras vis.

Jag har  inte rätten att döma folk utifrån det brott dom begått – men i bland skulle vi behöva rensa ut bland alla dessa farliga människor som är farliga för sig  själva och andra. Ta filmen Hannibal tänk er en fika med Hannibal Lecter en artig stilig man som både är läkare , fiktiv psykiater, seriemördare och kannibal. Jag undra hur skaparen till denna människan tänker,  författaren Thomas Harris.  Det kanske hade varit mest intressant att ta en fika med honom eller en lång lunch.

Tja hade jag bara vetat att han inte åt upp mig så hade det nog varit en bra merit på mitt CV  att  jag har tagit en fika och snackat lite om livet i allmänhet med Hannibal Lecter.

Detta var lite funderingar om lite och varje och jag säger inte att jag vet eller har rätt, men visst är filmen/filmerna bra samtidigt så jäkla läskiga!

Jag har som ni vet varit hemma ett tag efter alla mina ryggoperationer och då har netflix och Hbo nordic varit mina bästa vänner. Några serier jag kan tipsa om i dessa karantäntider är –  Homeland bara älskar den, sista säsongen nr 8 går nu på svt de andra 7 säsongerna finns på netflix.  Breaking bad mycket bra och går på netflix , The Americans hyfsad och går också på netflix. Sedan var det några som jag aldrig skulle titta på och det var Game of trones – men jag var fast efter ett avsnitt – och det var en bland dom bästa serien jag sett ,den går på HBO nordica.

Ha en  fortsatt bra dag!

Hannibal Lecter- Anthony Hopkins | Anthony hopkins, Hannibal ...

 

Kommentera