Omalltochinget

Coronaviruset har fått ett ansikte

Hej hallå där!

Idag vakande jag och solen lyser – och det var inte riktigt så kalla, isande vindar idag. Vi behöver värme nu innan vi kommer förfrysa  av allt elände som händer i denna uppochner vända värld. Alla prata vi och vissa mår så  dåligt av detta virus att ångesten tar över det mesta. och varje dag blir en kamp. Helt förståeligt att vi känner och inte riktigt vet hur vi ska hantera detta.

Det drabbar inte mig och därför kan jag göra som jag alltid gjort är det tyvärr många som tänker . Men i går fick coronaviruset ett ansikte  – Adam Alsing 51 år dog av corona.  Helt plötsligt visar coronaviruset att den skördar alla oavsett ålder , ras, kön,  eller vem du är född till att vara. Grymt är det – vila i frid och sov gott! 

I skrivande stund står ambulansen utanför på gatan –  och bara att se ambulanspersonalen  klädda i ”plast” och full mundering känns som det är väldigt nära – och samtidigt känns det så overkligt.

Var rädd om er och gör inget onödigt!

mitt i livet med mej- veronika

One thought on “Coronaviruset har fått ett ansikte

  1. Kanske lättare för många att förstå att det kan drabba vem som helst. Corona har fått ett ansikte. Och vi skall alla vara försiktiga.
    Sen tycker jag synd om alla som har en ångest och inte orkar glädja sig åt det lilla där hemma.
    Oro tror jag vi alla känner imellanåt. Men skulle önska att alla också fick lova att kunna känna ro över att se blommorna som kommit upp . De är kanske vackrare just nu för att vi skall se glädjen i det som växer. Att solen tittar fram o kanske ger den extra lilla värmen om man är ute. Är tacksam för att bo ute på landet. Kunna se hur man kämpar med vårsådd o ringvältning för att några dar senare kunna se hur grödan tittar upp ur jorden, att kunna njuta av en frisk promenad, ja till o med över att luka gräs.
    Kram o sköt om dig

Kommentera