Omalltochinget

cykla och kolla på mobilen samtidigt är ingen bra kombo

Heej!

Tjohoo!  solen och värmen har äntligen kommit till mig helt underbart, jag hoppas även ni har solen hos er som lyser och värmer upp er – så jäkla gött!

Idag vill inte ryggen som jag utan jag har fått ett ryggskott, attans otur. Jag vet om att jag kommer få ett antal om året och det är bara att acceptera.  Det låter kanske lite kaxigt men jag är glad att det bara är ett ryggskott. Det ger perspektiv på hur satans ont jag haft i min rygg när ett ryggskott är –  det känns men det finns det som är värre.

Jag måste bara berätta.  På middagsrundan i dag när hundarna var ute och gick med mig (kändes så idag) satt vi oss på en bänk för att kolla lite på folk och vila ryggen. Jag såg en cyklist komma cyklandes som tittade på sin mobil hela tiden, hon blir omkörd av en bil som stannade för att fickparkera. Tror ni cyklisten såg detta?! nä hon tittade på mobilen och kör rakt in i bilen. Föraren till bilen hoppade ut fort och sa-  hur gick det – skadade du dig. Efter att hon kravlade sig upp och  intygade att hon inte var skadad fick hon veta med STORA ord om att cykla och kolla i  mobilen samtidigt – inte är en bra kombo. Jag satt på första parkett och såg denna revy. Det sista cyklisten sa – Gubbjävel sköt du ditt så sköter jag mitt. Hon cyklade vidare på Nygatan och ”oopps” hon tappade mobilen som tydligen gick sönder, för hon skrek något om satans gubbjv nu gick glaset sönder på mobilen – också.  Jag tittade på bilföraren och vi hejade och vi sa nästan samtidigt – en del straffar gud med en gång.

2 thoughts on “cykla och kolla på mobilen samtidigt är ingen bra kombo

  1. Vilken what goes around situation! Oj vilken fars fast trist att hon inte fattade. Helt knasigt att folk inte kan släppa mobilen ens när de är ute och cyklar, snacka om att vara ute och cykla!

Kommentera