Omalltochinget

Födelsedagskalas

Hej!

Nu är vi hemma efter att vi varit och firat Tobias på sin 29 åriga födelsedag! Vad har dessa åren tagit vägen – inte klokt vad 29 år kan gå fort – och när jag tänker tillbaka så är det en heldel som hänt under dessa åren. Det blev grillning och goer glass med varm hallonsylt, jag gillade det alldeles för mycket. Clara hon spelade teaterapa som vanligt och vi fick oss ett gott skratt- farmors lilla höna. Mysig eftermiddag hade jag och Magnus med Tobias med familj, Niklas Ann, Bengt – och Ralle.

Innan idag var vi på biltema och handlade det mesta till husbilen, det vi har kvar får vi åka till netonnet och inhandla. Vi träffade Lena och Benke och vi fick en ugn av dom som tillhört husbilen – gulliga. Självklart blev det en fika – och massa prat. Mysigt.

Annars har helgen varit lugn och mysig, fredags grillade jag och Magnus och bara slappade. Kollade på Rocketman filmen om Elton Johns liv. Jag gillade filmen men Magnus tyckte inte den var så bra, men jag gillar Elton John.

I lördags fixade och trixade vi med husbilen stor städning – och vi gjorde den helt klar inför säsongen. Ska bli så mysigt att ge sig ut med husbilen denna sommaren, förra sommaren orkade jag inte, kunde inte sitta så långt och det var mest jobbigt för mig. Men nu är de andra tider.

Denna veckan ska jag till universitetet i Göteborg ( fast vi tillhör Linköpings universitet) för en träff med de andra studentkompisarna för en liten extra genomgång! Ska bli skojigt. Annars blir det att göra det jag brukar göra – träna på att bli helt återställd i ryggen! Varje dag är en ny utmaning och det går verkligen tre steg framåt och ett halvt bakåt men det viktigaste är att det är mest framåt, så jäkla gött!

Lite bilder från sommaren 2019

Var rädda om er – och håll avstånd

Kommentera