Omalltochinget

Dödsångest och rädsla är en vardag

Hej!

I måndags köpte vi det sista till husbilen, täcke, kuddar – och en diskborste, en väldigt viktig detalj att ha med sig!  Vår husbil står hos Tobias och Nina på deras gård så det var bara att åka dit och börja få ordning på allt och plocka in i skåpen – jätte roligt.  Då vintern kommit tillbaka eller rättare sagt nu kom vintern som vi inte har haft, får det bli en valborg med ledighet hemma. Vi hade inte planerat att ge oss iväg ändå då bilen ska besiktas , så vi tar fram vinterjackorna grillar och sjunger in våren på vår uteplats.

Är det konstigt att folk blir deprimerade ? inte ett dugg vi sitter lite ”isolerade” från vänner och familj och känner att det börjar bli påfrestande , det är kallare ute än det var i november och folk börjar känna sig maktlösa. Men vad vi än gör måste vi tänka på våra underbara vänner som går till sina arbete med dödsångest, rädsla och panik över att ta hand om corona patienter, rädslan att själva bli drabbade när man utför sitt  arbete – tänk vilken mardröm det måste vara.  Då är det enkelt att hålla humöret uppe och tänka-  Jag ska göra allt för att inte bli smittad eller smitta någon annan –  och att vara lite ”isolerad” gör mig inget. Jag vill kunna umgås med mina vänner efter  att detta är över. Jag tror att i framtiden kommer vi prata om  – före coronan –  och efter coronan.

Tyvärr blir nog inte världen sig lik igen kanske både på gott och ont.

 

Ha nu en riktigt go valborg –  och ta på er vinterjackan,  gå ut och sjung in våren- så kanske den kommer.

KRAMIS

 

 

 

Kommentera