Omalltochinget

åka suseån ner är vackert – men inget för mig….

Hej!

Helgen bara försvann fast vi hade en dag extra ledigt med varandra jag och Magnus.

Vi har haft en mysig helg så jag ska inte klaga , tiden går ju fort när man har trevligt och roligt. Lördagen rövade vi bort Tobias, han fick i födelsedags present av mig, Magnus och Niklas att paddla  SUP   (betyder Stand up paddle board) nerför Suseån . Han visste ingenting och han var ganska nervös när jag hämtade honom kl 9:30 på morgonen. Stefan och Tim  var också med och det blev en lyckad färd för dom – och födelsedagsbarnet var väldigt nöjd. Det var villasurfgarden i Ugglarp som hyrde ut utrustningen. Besök gärna deras hemsida villasurfgarden.se 

På kvällen var det bara vi i familjen som träffades – vi gick en runda på stan och hamnade på Harrys där det blev  läsk till dom minsta barnen – och varsin öl till oss andra. Det var mysigt vi satt för oss själva och givetvis blev det lite  biljard!  Efter det gick vi hem och åt lite mat, kvällen blev väldigt tidig i säng då grabbarna var trötta och lite möra efter förmiddagen.

Idag lyser solen på oss och jag har haft en bra och spännande dag, men nu tog den slut klockan är 16:20 så jag stämplar ut !

KRAMIS och fortsätt håll avstånd.

Kommentera