Omalltochinget

man ska ha husbil för då

Hej!

Nu börjar jag bli lite trött på Aftonbladet och deras  rubriker/inlägg.  Först går allas vår Anders Tegnell ut med att – Stanna hemma res inte i Sverige han säger följande ”Att vi nu vill hålla ner resandet beror ju på att det är stora skillnader mellan olika delar av landet. Och vi ska inte hälla bensin på brasan i de delar av landet där smittspridningen går långsamt.” jag tolkar det som, håll dig i ditt län och res där du bor. Nästa artikel på Aftonbladet är följande ”Experterna säger:  Så kan du resa i sommar” dom tror att vi kan resa runt i Sverige till sommaren annars blir det katastrof för besöksnäringen,  självklart köper jag detta MEN om alla semestrar inom sitt län så hjälps vi åt ändå.  Frågan är väl vem ska vi lyssna på och vem vill vi lyssna på?

jag hoppas vi är så kloka att vi följer Anders Tegnell råd.

För vår del blir det husbilen ut på Halländska vägarna – och jag är övertygad att jag och Magnus  inte sett allt av Halland fast vi bott här hela vårt liv. Det finns jätte fina ställen som man kan besöka utan att behöva lämna länet. Så snälla vi måste hjälpas åt – för vi vill inte sitta här om 2 år i samma isolering och tänka – varför, vad gick fel.

Jag säger som Galenskaparna men istället för husvagn kör vi med husbil!

Man ska ha husbil – så är semestern redan klar man ska ha husbil – det har jag sett att alla har man ska ha husbil – och stuva in familjen i man ska ha husbil – för då blir man fri………/ Kramen

received_1117616008578433

 

 

 

 

 

Kommentera