ett yrke innebär inte att du passar till det

Hej!

Jag blir så trött på alla dessa som kan och vet allt – vet hur allt ska vara utan att ha en blekaste aning om vad dom pratar om. Ta det här med corona alla vet alla kan – och alla vet precis hur man skulle gjort om man hade fått bestämma. Det jag vet är att vi kommer få reda på om vi gjort rätt eller vi varit alldeles för mesiga – om 5 år kanske – och då vet vi mer än vi kanske vill veta, innan dess vet ingen någonting. Så jag tycket vi överlåter kunnandet till framtiden så får vi se. Vem visste 1966 att det skulle finnas ett vaccin mot mässlingen ? ingen. Men nu vet vi det 2020.

Det enda jag vet är – håll avstånd – och tänk förnuftigt och att alla inom vårdkedjan behövs. Lokalvårdare , vaktmästaren , läkaren, kbt:are, psykologen, vårdbiträde, undersköterska, sjuksköterska, forskare – listan kan göras hur lång som helst. Har du en 40 veckors utbildning eller 10 år så behövs du – alla kan göra något. Det handlar just nu om rätt personer på rätt plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s