Omalltochinget

det är mitt liv och mitt beslut

Hej!

Ja, jag kanske är löjlig som inte vill träffa eller umgås i stora folksamlingar, men det är mitt val och mitt liv som jag värnar om. Du gör som du vill.

Jag har genomgått 4 ryggoperationer de 3 sista operationerna  på 10 månader. Det har varit ganska stora operationer på grund av att det gick åt helv… på grund av djup infektion i rygg och ryggrad. Sista operationen gjorde jag  i oktober så jag är ganska rädd om mig. Jag har fortfarande  inte genomgått en röntgen  då man inte är säker på att det är läkt – och man vill inte utsätta mig för (mer )röntgenstrålning i onödan.

Ett corona virus nu vet jag inte om jag varken orkar eller hinner med. Därför väljer jag att avstå  vissa roliga saker. Så enkelt är det. Mitt val –  mitt beslut.

Jag och Magnus har varit hos Emilia och fikat i eftermiddag och tjatat lite om allt och inget, Robin jobbade. Magnus har inte sett deras hus sedan dom fick in möbler, dom har gjort det jätte fint i huset. Jag var där redan i  fredags och tjuvtittade , för då fick jag mig en ny och kortare frisyr – och jäklar vad bra det blev!

Efter det gick jag och Magnus en runda runt Ätran utan hundar, det är lite skillnad att stanna vid varannan stolpe och gå en rask promenad. Det känns i ryggmusklerna men attans var bra det går och det bästa av allt – det går framåt!

Lite bilder från vår promenad och min frissa, jag ser lite rädd ut men det är jag inte 🙂

Turistbyrån i Morup är väldigt fin – som ni ser!

Kramen

 

 

 

 

Kommentera