Omalltochinget

Besiktning

Hej!

En sak är jag helt övertygad om – och det är att nattarbete är inget för mig, inga problem att vara vaken men jag kan inte sova dagtid. Så att vända på dygnet är inget för mig!

Träningen har blivit lite sisådär då coronan ställde till det med för många personer – och att avstånd ska hållas. Då jag själv är infektionskänslig så fick jag utvisning från träningen. Men nu har det kört igång och jag fortsätter där jag slutade med balansövningar – och snabba promenader!

I morgon ska jag ringa för att få tid till min fysioterapeut på Spine Center. Jag behöver en ny genomgång av ryggen. Jag får ryggskott lite väl ofta – och jag får även kramp i ryggen och benen. Man kan säga att jag ska in på en besiktning – och jag tror jag går igenom den – bara att tänka om och tänka rätt. Dom är helt underbara där uppe i Göteborg – och så jäkla skickliga jag känner mig verkligen helnöjd.

Nu är det dags att slå på och höra om det finns någon röst i natten som jag kan lyssna på!

Två veckor med viktväktarna visade idag – 2 kg – det går inte fort men framåt 🤘

Kramis

Gilla eller kommentera mitt inlägg – alltid lika roligt!

Kommentera