Omalltochinget

Hej!

Idag var det inte min dag. Dagen började med ett läkarbesök som slutade med att läkaren inte hade en aning varför jag var där. Nu var det dom som kallat mig för en koll på alla mediciner, avsluta allt med ryggen, osv. Han skulle läsa journalen senare han hade inte hunnit så han frågade vad jag sökte för. Det tog 3 minuter sedan var jag ute igen. Han gillade nog inte mig heller då han frågade varför jag ätit penicillin i så många månader, det gör man inte – och tyckte det var jätte konstigt, undrade också varför jag äter trombyl och varför jag gjort det i så många år. Mitt svar var – läs hela journalen sen när du hinner, det står där.

Det jag behöver framöver är en läkare som kollar mig någon gång om året hur mina mediciner ligger till. Jag har ju min trötthet efter stroken (som är mycket bättre) – därför brukar dom hålla ett öga på mig.

Frid vare med han – jag behöver inte gå dit mer jag listade om mig till en annan vårdcentral. Min läkare har tyvärr slutat därför fick jag en ny. Han är säkert jätte bra men passade inte mig.

Nu är det dags att sova fem kvart i timmen och hoppas på en ny solig – och varm dag i morgon!

Kommentera