Omalltochinget

Att våga vara annorlunda

Hej!

Hur många gånger har vi inte tänkt – jag ska minsann ändra min stil använda mer högklackat eller ta på mig dom där slitna jeansen en stor skjorta och ett par slitna sneakers, använda hatten mycket mer eller ta på mig någon helknasig topp med en text så folk häpnar, en ”trasig” klänning som är alldeles för liten så magen petar ut. Men så kommer det en annan tanke som säger – nä det kan ju jag inte göra – jag som alltid haft min stil och jag vill absolut inte byta ut min ”stil” till något annat, fast det är det enda man vill. Släng ut allt och bara var helt crazy. Vad är det som hindrar oss – inget bara vi själva!

Vilket fall som helst vill jag säga att det viktigaste är att våga känna sig snygg, läcker och sexig för då utstrålar vi trygghet och välmående – här är jag och jag är förbannat stolt över att vara jag. Jag läser pratar med andra människor om hur dom ser på sig själva med egna ögon. Jag blir både ledsen och lite vemodig att många har så dålig självbild av sig själv, våga vara dig själv då är du som vackrast – och det syns på flera mils avstånd att du känner dig snygg och säker. Alla är vi olika och det ska vi vara. Jag gillar olikheter – det är det som gör livet och vänner så intressant. Våga vara dig själv det finns så många av den andra sorten, men bara en av dig!

Så i natt har jag färgat håret rosa/blått/grönt målat naglarna i olika färger med elefanter – och i veckan köpte jag mig en ny garderob, allt är lila och rött. NU skojade jag till det riktigt mycket. Min garderob består av lite nya sommarkläder i lite färg. Men klart det finns sommarkläder i svart – hade inte funkat annars. Naglarna dom är orange och håret tja det är lite grått/cendré och lite guld/rött så jag tycker det finns lite blandade färger ändå!

Nu är det dags att sova efter nattarbete! Ha en go fredag i solen och håll avstånd – det är inte över ännu, tyvärr.

Jag gillar verkligen 60- 70-tals modet- så det är väl tur det kommit tillbaka lite blommigt och färgat på kläderna 🙂

Korta Frisyrer 70 Talet | Grekland Cypern

Fashion in 60´s | Vintage Fashion Fans

Kommentera