Omalltochinget

Hej!

När Magnus kom hem från jobbet igår tog vi bilen ner till Olofsbo och tog en glass i sommarsolen, att bo vid västkusten är nog det bästa man kan göra om man gillar havet! Jag är född med havet någon km från mitt föräldrahem och jag skulle aldrig kunna tänka mig att flytta ifrån vattnet och havet. JO en gång gjorde jag det under två månader – och gud vad jag saknade promenaderna vid havet, luften , både varma och kalla vindar sommar som vintern.  Det är väl som man säger om folk som är födda på en ö dom förblir alltid öbor.

Efter det blev det en tur till Backhult för att tvätta husbilen som ska in för besiktning. Vi hade sådan tur att vi blev bjudna på kvällsmat i dag –  igen……

Lite fotande på Clara och Magnus som gärna ställer upp på bild när farmor ska fota , undra hur många bilder jag har på den lilla hönan?

Nu hoppas jag på en bra helg med vänner och frisbeegolf ( vad har jag gett mig in på) men jag var ganska duktig på frisbee när jag var lite yngre någon gång på 80 -talet.

Men först på lördag blir det att fota en liten 1 åring som ska plåtas ute i det gröna!

Så vädret måste vara på vår sida den kommande helgen. Jag är övertygad om att det kommer vara bra väder- hoppet är det sista som överger människan.

”Underskatta inte värdet av att göra Ingenting, av att bara ströva omkring alldeles ensam, lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra”

 

 

 

 

2 thoughts on “

Kommentera